Introducere

Postările despre tendințele de design a site-urilor web sunt ca niște directori de artă – practic ghidându-vă mâinile pe mouse. Anul acesta, facem tendințe diferite, concentrându-ne pe ceea ce contează de fapt.

De la accesibilitate la adevăr, fără cod, acestea sunt principalele tendințe de design web pe care să vă concentrați dacă definiția dvs. despre frumusețe include funcționalitate, accesibilitate și siguranță psihologică.

Pe scurt

Cele mai importante tendințe de design web pentru 2021 sunt:

1. O colaborare de fotografii și ilustrații în web design
2. Modele în web design
3. Design web alb-negru vesnic verde
4. Site-uri minimaliste cu tipografie maxi
5. Stil retro în designul web modern
6. Linie de artă pentru site-uri web curate și creative
7. Ilustrații pentru a combina arta și designul
8. Elemente 3D și efecte de mișcare care impresionează
9. Inovații care vor fi în topul proiectării site-urilor web în 2021

În profunzime

1. O colaborare de fotografii și ilustrații

O tendință imensă în designul web este acum combinarea fotografiilor cu ilustrații 2D super simple desenate manual. Urmând această tendință, ilustrațiile fie vor înlocui părți ale fotografiilor, fie vor interacționa cu ele pentru a crea un amestec distractiv de două realități.

2. Modele în web design

Modelele fac o revenire imensă în 2021 și sunt foarte diverse și răcoritoare! Pe lângă acoperirea completă a fundalului, în tendințele de design web 2021, modelele care se răspândesc doar pe părți separate ale fundalului vor fi foarte populare. Vor crea un aspect modern și modern.

3. Design web alb-negru vesnic verde

Design-urile web alb-negru sunt elegante, întotdeauna verzi și întotdeauna la modă. Acestea sunt de obicei prezente în tendințele de design web ale fiecărui an, așa că vom vedea cu siguranță site-uri web elegante alb-negru și în 2021. Ele vor fi adesea minimaliste, conținând maxi tipografie și elemente de artă liniară.

4. Site-uri minimaliste cu tipografie maxi

Tendința minimalistă în designul web a devenit populară în urmă cu câțiva ani și astăzi, încă arată modern și elegant. Designerii încă elimină detaliile și decorațiunile inutile, dar spre deosebire de câțiva ani în urmă, astăzi folosesc tipografia maxi pentru a face o declarație mai puternică.

5. Stil retro în designul web modern

În curând, suntem pe cale să experimentăm o adevărată explozie din trecut. Stilul de design din anii 50 și 60 este o sursă uriașă de inspirație pentru mulți designeri de web. Efectele care ne amintesc de retro, precum praf, zgomot, fotografii alb-negru, culori mai strălucitoare, vor fi prezente în tendințele de web design 2021.

6. Line art pentru site-uri web curate și creative

Linia de artă este un succes total acum în toate domeniile designului grafic. În mod logic, și-a făcut loc și în designul web! Site-urile web cu ilustrații de artă de linie arată profesional, curat și încă foarte creativ. Vom vedea o mare parte din această tendință în 2021.

7. Ilustrații pentru a combina arta și designul

Ilustrații în diferite stiluri de design web vor fi printre cele mai tari tendințe în 2021. Vom vedea opere de artă uimitoare – de la acuarelă și pastel la artă modernă și ciudată, cum ar fi personaje cu corpuri disproporționate, personaje fără trăsături faciale și multe altele.

8. Elemente 3D și efecte de mișcare care impresionează

3D a devenit o parte inevitabilă a designului grafic și web în zilele noastre. Nivelul de profunzime și realism pe care le permite designerilor să creeze este încă inaccesibil de orice altă tehnologie digitală. În 2021, vom vedea multe modele web 3D – statice, animate sau interactive.

9. Inovații care vor fi în topul proiectării site-urilor web în 2021

Tehnologia avansată are un impact inevitabil asupra designului web în zilele noastre. Dar ce inovații web vor fi cele mai la modă în 2021?

Chatbots
Site-urile web din 2021 vor avea mai multă conversație decât oricând datorită utilizării crescânde a chatboturilor. Chatbot-urile sunt la dispoziția utilizatorului 24/7 pentru a răspunde la cele mai frecvente întrebări și pentru a ghida utilizatorii prin intermediul site-ului. Mai mult, tehnologia avansată AI va face ca chatboturile să fie mai adecvate ca niciodată.

Interfață vocală utilizator și asistenți automatizați
Sau cu alte cuvinte, abilitatea de a conduce o conversație vorbită efectivă cu dispozitive. Acest lucru este acum posibil datorită tehnologiei de interfață cu utilizatorul AI și vocală.

În viitorul apropiat, vom vedea o creștere rapidă a utilizării asistenților automatizați pe site-urile web care utilizează tehnologia interfeței vocale a utilizatorului. A purta o conversație cu site-ul pe care îl vizitați sună cu siguranță interesant, dar cel mai important, va ajuta persoanele cu dizabilități să interacționeze mai bine cu site-urile web.

Concluzie

Proiectarea site-urilor web s-a dezvoltat mult de-a lungul anilor. În 2021, nu numai că va fi extrem de impresionant în ceea ce privește prezentarea vizuală, dar va fi, de asemenea, bazat pe tehnologie. Sperăm că ți-au plăcut predicțiile noastre pentru tendințele de web design 2021. Cu siguranță, un an plin de culoare așteaptă debordant de creativitate și designuri uimitoare.

Acest articol a fost postat in News. Salveaza ca bookmark acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.